Ajankohtaista
 • Vapriikki suljettu

  Hallituksen päätöksen mukaisesti Tampereen kaupunki sulkee museonsa koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Vapriikki on kiinni 13.5. saakka.

  Museoravintola Valssista voi noutaa ainoastaan take away -annoksia ma-pe klo 10.45-14. Viikonloppuisin ravintola on suljettu.

  16.3. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Vapriikin tapahtumat peruttu

  Tampereen taidemuseo, Muumimuseo, Museo Milavida, Sara Hildénin taidemuseo ja museokeskus Vapriikki peruuttavat kaikki tapahtumansa toukokuun loppuun saakka. Syynä on Tampereen kaupungin suositus koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.
  Myös yleisöopastukset ja ryhmien varaamat opastukset perutaan. Museoiden näyttelyihin voi tutustua normaaliin tapaan, mutta museot seuraavat tiiviisti kaupungin ohjeistusta ja muutoksista tiedotetaan. Seuraa verkkosivuja ja somekanavia, joissa on aina viimeisin tieto.

  13.3. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Tuija Vuolle Vapriikissa 15.3.

  Tervetuloa kuulemaan teatterineuvos Tuija Vuolteen urasta ja elämästä Vapriikin Teatterikaupunki-näyttelyn lavalle su 15.3. klo 15.30. Vuolletta haastattelee teatteriohjaaja Tapio Parkkinen. Pääsylipun lunastaneille.

  12.3. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Vapriikissa kuullaan orjien arjesta

  Vapriikissa kuullaan keskiviikkona 11.3. kello 18 dosentti Ville Vuolannon luento Orjuus ja orjan arki Rooman keisariajalla. Luennolle on vapaa pääsy. Ennen luentoa kello 17 opastettu kierros Ostia, portti Roomaan -näyttelyyn pääsylipun lunastaneille.

  9.3. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Naistenpäivänä 8.3. Vapriikkiin

  Tänään kannattaa suunnata Vapriikkiin! Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi kaksi upeaa ladya pääsee yhden pääsymaksun hinnalla museoon. Tervetuloa ja ihanaa naistenpäivää kaikille!

  8.3. — Heli Nousiainen
 • Jääkiekkomuseossa on Mestis-meininkiä

  Suomen Jääkiekkomuseo järjestää Mestis-teemapäivän sarjan 20-vuotishistorian kunniaksi Vapriikissa sunnuntaina 8.3.2020. Paikalla tavattavissa ovatrunkosarjan kärjessä kamppailevat Imatran Ketterä ja Tampereen Koovee.

  4.3. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Metallinetsinharrastuksen koulutuspäivä

  Pirkanmaan maakuntamuseo järjestää lauantaina 7.3.2020 klo 12.00 – 17.00 Vapriikin auditoriossa koulutuspäivän metallinetsinnän harrastuksesta arkeologian näkökulmasta. Mukaan voi ilmoittautua 4.3. klo 15 asti Pirkanmaan maakuntamuseoon sähköpostitse osoitteeseen pirkanmaan.maakuntamuseo@tampere.fi.

  2.3. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Pelimuseo juhlii synttäreitään 29.2.

  Vapriikissa toimivan Suomen pelimuseon 3-vuotissynttäreillä on mukana huikeita kurkistuksia vanhojen pelilaitteidenkuoren alle, monipuolisten pelivaikuttajien henkilökohtaisia pelihistorioita ja katsaus Pelien Kalevala -näyttelyssä esillä olevien pelien taustoihin. Tule mukaan juhlimaan jo 3-vuotiasta Suomen pelimuseota!

  28.2. — Heli Nousiainen
 • Vapriikki avoinna hiihtolomalaisille myös maanantaina

  Museokeskus Vapriikki tarjoaa hiihtolomalaisille tekemistä päivittäin 24.-28.2. Museo on poikkeuksellisesti avoinna myös maanantaina. Luvassa on kiekkoilua, kiviharrastusta, tiedeluento, monenlaisia työpajoja sekä gladiaattoreiden miekkailukoulu!

  22.2. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Senioriperjantai Vapriikissa 21.2.

  Perjantaina 21.2. Vapriikissa vietetään senioriperjantaita, jolloin eläkeläisten liput museoon maksavat vain 2€. Nyt on mainio tilaisuus tutustua edullisesti suosittuun Ostia, portti Roomaan -näyttelyyn.Yleisöopastuksia on päivän aikana tarjolla kaksi, kello 11 ja 12.

  19.2. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • 6.4.

  Vapriikin somessa tapahtuu

  Vapriikki on suljettu, mutta sosiaalisen median kanavistamme löydät viimeisimmät uutiset, virtuaalikierroksia näyttelyihin sekä paljon muuta sisältöä päivittäin. Tervetuloa mukaan ohjelmiimme!

 • 8.4.
  18.00

  Linnunlaulukurssi 1&2

  TAPAHTUMA ON PERUTTU!

 • 15.4.
  08.00

  Luento Postimuseossa

  TAPAHTUMA ON PERUTTU!   Väitöskirjatutkija Ilari Taskinen: Tuntemattomien väliset kirjesuhteet toisen maailmansodan Suomessa. Paikka Vapriikin auditorio. Vapaa pääsy.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!