Ajankohtaista
 • Yleisöopastuksia Teatterikaupunki -näyttelyyn

  Tampereen teatterihistoriaan pääsee kesällä tutustumaan oppaan johdolla nyt myös arkipäivisin. Teatterikaupungin salaisuudet paljastuvat tiistaisin ja torstaisin klo 14. Lisäksi yleisöopastukset näyttelyyn sunnuntaisin klo 14. Opastukset sisältyvät Vapriikin pääsymaksuun ja kestävät noin tunnin. Tervetuloa!

  14.7. — Heli Nousiainen
 • Vapriikissa luento Draculasta ja Dark Market -tori

  Vapriikissa järjestetään Lumous-festivaaliin liittyvä Dark Market -tori lauantaina 13.7. Asko Alanen luennoi auditoriossa kello 15 aiheesta ”Dracula – elokuvakauhun kuolematon ruhtinas”. Ostoksille ja luennolle on vapaa pääsy. Päivän aikana on tarjolla myös kolme opastusta Vapriikin Dracula-näyttelyyn pääsylipun lunastaneille.

  7.7. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Vapriikin kesässä vietteleviä vampyyreita ja teatterihistoriaa

  Museokeskus Vapriikissa näet tänä kesänä yhdellä lipulla 14 näyttelyä. Niiden joukossa juuri avautunut Teatterikaupunki sekä vielä elokuulle avoinna oleva Dracula. Lomalaisille Vapriikki tarjoaa räväköitä opastuksia, joissa keskitytään niin erotiikkaan kuin väkivaltaankin.

  24.6. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Museokeskus Vapriikki sulkeutuu juhannukseksi

  Museokeskus Vapriikki sulkeutuu torstaina 20.6. kello 16 ja on suljettu 21.-23.6. Toivotamme asiakkaillemme hyvää ja rauhallista juhannusta!

  18.6. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • TEATTERIKAUPUNKI Vapriikissa

  Vapriikissa 7.6. avautunut Teatterikaupunki-näyttely tarjoaa aikamatkan Tampereen värikkääseen teatterihistoriaan. Vapriikin näyttelyssä kurkistetaan Tampereen teatterihistoriaan, josta ei tunteita, taisteluita ja tarinoita puutu. Näyttely nostaa esiin kohtauksia perinteikkään teatterikaupungin estradeilta. Keskiössä ovat rakastetut näytelmät Hamletista West Side Storyyn, näyttämöiden tähdet ja jo unohtuneet diivat.

  4.6. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Vapriikki escape museoseikkailu

  Uusi Vapriikki escape museoseikkailupeli vie tutkimusretkelle museoon. Peliä voi pelata yksin tai yhdessä, eikä siinä ole ikärajaa, tarvitsen vain älypuhelimen. Museon pääsymaksuun sisältyvä peli toimii QR-koodilla ja se on pelattavissa suomeksi ja englanniksi.

  26.5. — Heli Nousiainen
 • Kirjuripalvelua ja kalligrafiatyönäytöksiä Vapriikissa

  Vapriikissa järjestetään kalligrafiatyönäytöksiä sekä palvelua, jossa kävijät voivat tuoda maksutta omia korttejaan tai lyhyitä kirjeitään kirjoitettaviksi kauniilla käsialalla perjantaina 24.5. ja 7.6. klo 15–18. Lauantaina 25.5. klo 12–15 tarjolla on kalligrafiatyönäytöksiä.

  21.5. — Heli Nousiainen
 • Museoiden yö Vapriikissa

  Museoiden yö järjestetään 18.5. Tampereella. Vapriikki on täynnä tapahtumia koko illan klo 18-24! Luvassa mm. teemaopastuksia, työpajoja, musiikkia ja jääkiekkoa! Museoiden yöhön pääsee tapahtumarannekkeella. Rannekkeita voi ostaa Museoiden yö -kohteista. Tervetuloa!

  15.5. — Heli Nousiainen
 • Äitienpäivä museossa

  Äitienpäivänä 12.5. kaikki ihanat äidit pääsevät maksutta Vapriikkiin! Museoravintola Valssi tarjoilee juhlalounasta noutopöydästä, varaa ja tarjoa äidille ikimuistoinen päivä museossa. Tervetuloa!

  4.5. — Heli Nousiainen
 • Uusi Vapriikinraitti avautuu 30.4.

  Vapriikinraitti on jalankulkuyhteys ja näköalareitti Tammerkosken itäpartaalla. Raitin pohjoinen osa museokeskus Vapriikin kohdalla avautui 2014. Nyt myös reitin eteläpää on saatu valmiiksi. Kaikille avoimia avajaisia vietetään tiistaina 30.4. kello 15–17. Raitin avajaiset alkavat Työnpuistosta. Museokeskus Vapriikkiin on vapaa pääsy avajaisten ajan.

  27.4. — Heli Nousiainen
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!