Ajankohtaista
 • Kirjuripalvelua ja kalligrafiatyönäytöksiä Vapriikissa

  Vapriikissa järjestetään kalligrafiatyönäytöksiä sekä palvelua, jossa kävijät voivat tuoda maksutta omia korttejaan tai lyhyitä kirjeitään kirjoitettaviksi kauniilla käsialalla perjantaina 24.5. ja 7.6. klo 15–18. Lauantaina 25.5. klo 12–15 tarjolla on kalligrafiatyönäytöksiä.

  21.5. — Heli Nousiainen
 • Museoiden yö Vapriikissa

  Museoiden yö järjestetään 18.5. Tampereella. Vapriikki on täynnä tapahtumia koko illan klo 18-24! Luvassa mm. teemaopastuksia, työpajoja, musiikkia ja jääkiekkoa! Museoiden yöhön pääsee tapahtumarannekkeella. Rannekkeita voi ostaa Museoiden yö -kohteista. Tervetuloa!

  15.5. — Heli Nousiainen
 • Äitienpäivä museossa

  Äitienpäivänä 12.5. kaikki ihanat äidit pääsevät maksutta Vapriikkiin! Museoravintola Valssi tarjoilee juhlalounasta noutopöydästä, varaa ja tarjoa äidille ikimuistoinen päivä museossa. Tervetuloa!

  4.5. — Heli Nousiainen
 • Uusi Vapriikinraitti avautuu 30.4.

  Vapriikinraitti on jalankulkuyhteys ja näköalareitti Tammerkosken itäpartaalla. Raitin pohjoinen osa museokeskus Vapriikin kohdalla avautui 2014. Nyt myös reitin eteläpää on saatu valmiiksi. Kaikille avoimia avajaisia vietetään tiistaina 30.4. kello 15–17. Raitin avajaiset alkavat Työnpuistosta. Museokeskus Vapriikkiin on vapaa pääsy avajaisten ajan.

  27.4. — Heli Nousiainen
 • Kansainväliset Jääkiekkokorttimessut

  Kansainväliset jääkiekkokorttimessut järjestetään jälleen Vapriikissa lauantaina 27.4. klo 10-15. Myynnissä ja esillä jääkiekkoon liittyvää keräilytavaraa, ennen kaikkea jääkiekkokortteja.

  23.4. — Heli Nousiainen
 • Vapriikin pääsiäisen aukioloajat

  Pääsiäisviikolla museokeskus Vapriikki on auki normaalisti tiistaina ja keskiviikkona. Torstaina 18.4. suljemme kello 16 ja perjantaina 19.4. museo on suljettu. Olemme auki normaalisti jälleen lauantaina 20.4. Toivotamme hyvää pääsiäistä asiakkaillemme!

  14.4. — Heli Nousiainen
 • Suomalaiset WHA:ssa – tilaisuus Vapriikissa

  WHA-liigassa pelasi aikoinaan kymmenen suomalaispelaajaa, jotka ovat nousseet Suomessa suurten jääkiekkolegendojen joukkoon. Vapriikissa voi lauantaina kello 14 osallistua keskusteluun, jossa palataan 1970-luvun Pohjois-Amerikan ammattilaisliigan pelikentille. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

  12.4. — Heli Nousiainen
 • Senioriperjantai Vapriikissa 12.4.

  Vapriikin senioriperjantain teemana on Dracula. Kello 11, 12 ja 13 opastukset Dracula – Vampyyrit Vapriikissa -näyttelyyn. Seniorien pääsymaksu koko päivän on vain 2 €!

  9.4. — Heli Nousiainen
 • Tetriksen SM-karsinnat Vapriikissa

  Pelimuseon Areenalla laitetaan palikat järjestykseen lauantaina 6.4. kello 12 klassikkopelin SM-kisojen paikalliskarsinnoissa. Kaikille avoimet karsinnat pelataan vanhoilla Nintendoilla (8-bit NES) ja aidoilla kuvaputki-TV:illä. Samalla laitteistolla pelataan varsinainen SM-turnaus elokuussa Assembly Summer-tapahtumassa.

  3.4. — Tähtitalvikki Poikajärvi
 • Vapriikissa asiaa luonnosta ja Earth hour -tapahtuma

  Mitä luonnossa voi harrastaa, mistä saan tietoa luonnosta tai miten monin eri tavoin siellä voi liikkua? Metsään-tapahtuma tuo luontoharrastajat ja museokävijät yhteen viikonloppuna 30.–31.3. Tietoiskujen, luentojen ja työpajojen lisäksi yhdistykset esittäytyvät luontotorilla. Lauantai-illan kruunaa Eko-kumppaneiden kanssa yhteistyössä toteutettava Earth Hour Tampere -tapahtuma.

  29.3. — Heli Nousiainen
 • 24.5.

  Yleisöopastukset toukokuussa 2019

  Katso opastusohjelma täältä!

 • 24.5.
  15.00

  Kirjuripalvelua ja kalligrafiatyönäytöksiä

  Kävijät voivat tuoda maksutta omia korttejaan kirjoitettaviksi sekä ihailla kalligrafien työskentelyä. Palvelu liittyy Vapriikin kokouskäytävällä esillä olevaan näyttelyyn Kirje koskettaa…

 • 25.5.
  12.00

  Kävijät voivat ihailla kalligrafien työskentelyä. Palvelu liittyy Vapriikin kokouskäytävällä esillä olevaan näyttelyyn Kirje koskettaa – Ahjolan kansalaisopiston kalligrafian jatkoryhmien töitä….

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!