Lounaslista

Museoravintola Valssissa on oman keittiömme valmistama lounas noutopöydästä arkisin klo 10.45-14 ja viikonloppuisin klo 12-15. Myymme lounasta myös mukaan.


Ma-pe klo 10.45-14.00
Lounas 12,30€
Keittolounas 9€
Lapset 4-11v. 7,30€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.
La-su klo 12-15
Lounas 20,30€
Keittolounas 14,50€
Lapset 4-11v. 10,50€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.


Lounaslista 24.-30.3.2025

maanantaina 24.3.

Kasvisborssikeitto, smetana L, G
Lihapullat L
Muusi L, G
Kasvis: Kasvispullat L, G


tiistaina 25.3.

Tatti-mustajuurikeitto L
Mureaa naudanpaistia, punaviinikastike M, G
Kermaperunat L, G
Kasvis: Tofu-kookoskerma VE, G


keskiviikkona 26.3.

Chorizo-tuorejuustokeitto L, G
Lohi-kasvispaistos L, G
Kasvis: Kikherne-kasvispaistos ja pinaattia VE, G



torstaina 27.3.

Jauhelihakeitto M, G
Kanaa Välimeren tapaan L, G
Riisi VE, G
Kasvis: Lehtikaali ja kasviksia Välimeren tapaan L, G


perjantaina 28.3.

Aasialainen kalakeitto M, G
Possun ulkofilettä, bearnaisekastiketta L, G
Paahdettua perunaa VE, G
Kasvis: Punajuurta ja pähkinää, bearnaisekastiketta L, G


lauantaina 29.3.

Korvasienikeitto L
Ylikypsää lampaan niskaa, tumma karpalokastike M, G
Uunilohkoperunat VE, G
Kasvis: Kurpitsa-linssitagine M
Jälkiruoka: Valkosuklaa-mustikkajäädyke VL, G




sunnuntaina 30.3.

Leipäjuusto-juureskeitto L, G
Hirviwallenberg, tartar-kastike L, G
Muusi L, G
Kasvis: Punajuuri-sienipihvi, tartar-kastike L, G
Jälkiruoka: Puolukkabanoffee L

G=GLUTEENITON L=LAKTOOSITON VL=VÄHÄLAKTOOSINEN M=MAIDOTON VE=VEGAANINEN
LOUNAASEEN SISÄLTYY SALAATTIPÖYTÄ. SALAATIT OVAT AINA VÄHINTÄÄN VÄHÄLAKTOOSISIA. VARMISTATHAN LAKTOOSITTOMUUDEN, GLUTEENITTOMUUDEN SEKÄ MAHDOLLISET ALLERGIAT RAVINTOLAN KASSALTA.
MUUTOKSET MAHDOLLISIA!