Lounaslista

Museoravintola Valssissa on oman keittiömme valmistama lounas noutopöydästä arkisin klo 10.45-14 ja viikonloppuisin klo 12-15. Myymme lounasta myös mukaan.


Ma-pe klo 10.45-14.00
Lounas 12,30€
Keittolounas 9€
Lapset 4-11v. 7,30€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.
La-su klo 12-15
Lounas 20,30€
Keittolounas 14,50€
Lapset 4-11v. 10,50€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.


Lounaslista 24.2.-2.3.2025

maanantaina 24.2.

Maa-artisokkakeitto L, G
Lindströminpihvi, sinappi-kermakastike L
Muusi L, G
Kasvis: Kasviskofta, kurkkumajoneesi VE, G



tiistaina 25.2.

Tuorehernekeitto L, G
Broileria Piri Piri, valkosipulimajoneesi M, G
Riisi VE, G
Kasvis: Tofua ja kasviksia Piri Piri, valkosipulimajoneesi VE, G


keskiviikkona 26.2.

Lapinukon riistakeitto L, G
Hauki-savukalapihvi, remoulade-kastike L, G
Keitetyt perunat VE, G
Kasvis: Sieni-kasvispaistos VE, G


torstaina 27.2.

Curry-perunasosekeitto L, G
Porsaan ulkofilepihvi, maustevoi L, G
Paahdetut perunat VE, G
Kasvis: Kasvismoussaka L, G



perjantaina 28.2.

Lohikeitto L, G
Makkara-bataattivuoka L, G
Lohkoperunat VE, G
Kasvis: Mustapapu-bataattivuoka VE, G


lauantaina 1.3.

Lammaskaalikeitto M, G
Lyonin maissikanaa L, G
Viipaleperunat VE, G
Kasvis: Leipäjuustoa ja kasviksia Lyon L, G
Jälkiruoka: Omenapiirakkaa, vaniljakastike L



sunnuntaina 2.3.

Broileri-Aurajuustokeitto L, G
Chilipaahdettu lohi, kylmä jogurttikastike L, G
Muusi L, G
Kasvis: Chilipaahdettuja kasviksia ja portobelloa VE, G
Jälkiruoka: Karpalo-kinuskijäädyke L, G

G=GLUTEENITON L=LAKTOOSITON VL=VÄHÄLAKTOOSINEN M=MAIDOTON VE=VEGAANINEN
LOUNAASEEN SISÄLTYY SALAATTIPÖYTÄ. SALAATIT OVAT AINA VÄHINTÄÄN VÄHÄLAKTOOSISIA, JOTEN VARMISTATHAN LAKTOOSITTOMUUDEN, GLUTEENITTOMUUDEN SEKÄ MAHDOLLISET ALLERGIAT RAVINTOLAN KASSALTA.
MUUTOKSET MAHDOLLISIA!