Yleisöopastukset Vapriikissa maaliskuussa 2017

 

Yleisöopastukset Vapriikissa maaliskuussa 2017

SU 5.3. klo 14 Postimuseo: Salaista jääkäripostia. Oppaan tarinoita täydentää Anna-Liisa Karvonen, joka muistelee suvun kertomaa Tornion etappitalosta.

SU 12.3. klo 14 Suomen Pelimuseo

TO 16.3. klo 17 Hurriganes

SU 19.3. klo 13 Hurriganes

SU 19.3. klo 14 Hurriganes

SU 19.3. klo 16 Hurriganes

SU 19.3. klo 17 Hurriganes

SU 19.3. klo 13 Postimuseo: Salaista jääkäripostia, draamaopastus. Toiminnallisella draamakierroksella kävijä värvätään mukaan jääkärisotilaiden matkaan Saksaan. Siellä kävijä pääsee eläytymään jääkäriliikkeessä mukana olleiden sotilaiden elämään uudesta näkökulmasta. Koti-ikävä oli kova, mutta sen edessä ei voinut taipua. Kierros on matka aikaan, jolloin itsenäinen Suomi oli vasta haave ihmisten silmissä. Roolissa Jarmo Skön.

SU 19.3. klo 14 Postimuseo: Salaista jääkäripostia, draamaopastus. Toiminnallisella draamakierroksella kävijä värvätään mukaan jääkärisotilaiden matkaan Saksaan. Siellä kävijä pääsee eläytymään jääkäriliikkeessä mukana olleiden sotilaiden elämään uudesta näkökulmasta. Koti-ikävä oli kova, mutta sen edessä ei voinut taipua. Kierros on matka aikaan, jolloin itsenäinen Suomi oli vasta haave ihmisten silmissä. Roolissa Jarmo Skön.

SU 26.3. klo 14 Suomen Pelimuseo

 

Muutokset mahdollisia. Yleisöopastus sisältyy Vapriikin pääsylipun hintaan. Yleisöopastukset alkavat aina Vapriikin sisääntuloaulasta. Ei ennakkoilmoittautumisia. Yleisöopastusta ei ole tarkoitettu ryhmille.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!