Virtuaalilentämistä – Pelimuseon lentosimulaattoripäivä

  21.10.2017 / 10.00 —
21.10
2017
10.00 —

Ilmailua ja lentämistä voi harrastaa kotonakin, niin yksin kuin internetin kautta muidenkin kanssa. Pelimuseon lentosimulaattoripäivässä tutustumme kotikonstein tapahtuvaan lentämiseen ja kuinka sinitaivaille voi nousta niin vanhan ajan kuin nykypäivän sotakoneilla, purjekoneilla tai matkustajakoneilla. Virtuaalisilla taivailla ei huono keli haittaa!

Yleisöä lennättämässä kokeneet pilotit Ville ”Cosmo” Ranki, Tatu “dta” Aalto, Matti “Kippari “Kurvinen ja Jukka ”Grendel” O. Kauppinen. Lennettävissä IL-2 Sturmovik: Battle of Moscow / Battle of Stalingrad, IL-2 Sturmovik: 1946, Digital Combat Simulator (DCS) sekä X-Plane 11.

Päivän aikana Jukka O. Kauppinen esitelmöi lentosimulaattorien historiasta ja virtuaalisesta sotalentämisestä. Entä mihin simulaattorilentäminen voi johtaa? Tästä aiheesta pelimuseon Areenalla keskustelevat Sami Saikkonen, Ville Ranki ja Jukka O. Kauppinen.

Päivitetyt tapahtumatiedot lentosimulaattoripäivän Facebook-sivulla.

Lentosimulaattoripäivän tapahtumat sisältyvät museon pääsylipun hintaan. Pääsylippu oikeuttaa tutustumaan pelimuseon lisäksi kaikkiin Museokeskus Vapriikin näyttelyihin. Lisätietoa pääsylipuista: http://vapriikki.fi/vieraile/#aukioloajat-ja-paasymaksut

Suomen pelimuseo
www.suomenpelimuseo.fi

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!