Taijia aamuvirkuille

  22.8.2017 / 07.00 —
22.8.
2017
07.00 —

Kurssilla käydään läpi 24:n askeleen sarja. Kurssi sopii niin aloittelijalle kuin kertaajallekin. Taijiin liikesarjoihin kuuluvia yksityiskohtia voi hioa aivan loputtomasti, koska vasta liikesarjan hallitsemisen jälkeen harrastaja voi rentoutuneemmin keskittyä hengittämiseen ja yksityiskohtien opetteluun.

Taiji on hidasta liikettä, jossa vartalon paino siirtyy jalalta toiselle, selkäranka pysyy suorana, pää pystyssä ja lantio pystyasennossa. Taijin hidas liike tarjoaa mahdollisuuden kokea chi (energia, henkäys). Taijissa yhdistyvät läsnäolo sekä oikea hengitys ja liike. Taiji auttaa kehittymään niin fyysisesti, tunnetasolla kuin henkisestikin. Sen avulla voit saavuttaa näiden kolmen harmonian: levollisen mielen. Taiji sopii kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta. Säännöllinen Taiji -harjoittelu parantaa kuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa, koordinointikykyä ja vähentää stressiä. Kesto 24 oppituntia.

Muista ottaa mukaan vaatteet, joissa on mukava liikkua. Ensimmäinen kokoontuminen Vapriikissa 22.8. klo 7 (Alaverstaanraitti 5, Tampere), muuten kurssi pidetään
Vapriikin läheisellä nurmikentällä (sateen sattuessa sisällä).

Hinta: 55 €
Ilmoittautumisen ja lisätiedot täältä.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!