Subbuteo-päivä

  27.10.2018 / 12.00 —
27.10
2018
12.00 —

Subbuteo, eli pöytäjalkapallo, on säilyttänyt pienen mutta sinnikkään harrastajapohjan Suomessa aina 70-luvulla tapahtuneesta lajin maahantuonnista lähtien. Subbuteoa pelataan neppaamalla pelaajia n. 80 x 120 cm kokoisella pelikentällä ja yrittämällä saada pallo vastustajan maaliin, oikean jalkapallon sääntöjä mukaillen. Subbuteon kiehtovuus on samankaltaista kuin shakin kohdalla – peli on helppo oppia, mutta hyvin vaikea hallita. Subbuteon lempinimi onkin ”The Beautiful Game” – kaunis peli.

Subbuteo-turnauksessa 27.10. ohjelmassa on turnaus sekä ensikertalaisille että pidempään pelanneille. Ammattilaisturnaus on tarkoitettu aktiivipelaajille jotka ovat osallistuneet aikaisemminkin virallisiin turnauksiin. Amatööriturnaus on tarkoitettu ensikertalaisille ja satunnaispelaajille jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet virallisiin subbuteoturnauksiin.

Toivomme että kunnioitatte turnauskategorioita ja ilmoittaudutte siihen turnaukseen joka enemmän vastaa omaa osaamistasoanne. Ennakkoilmoittautumiset ja kyselyt osoitteeseen subbuteotampere@gmail.com. Ennakkoilmoittautumisella varma paikka turnaukseen, mutta paikan päälle voi tulla kärkkymään peruutuspaikkoja. Paikalla tulee olla kello 12 ja pelit loppuvat kello 18 mennessä.

Pelikentät löytyvät Vapriikin korkeasta hallista, ravintolan läheisyydestä. Vapaa pääsy!

Subbuteo-päivän järjestävät Suomen pöytäjalkapalloyhdistys ja Suomen pelimuseo.

 

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!