Senioriperjantain ohjelmaa Postimuseossa

  8.3.2019 / 12.00 —
8.3
2019
12.00 —
  •  Klo 12–13 teemakierros Transit – rajapostia -näyttelyyn. Lähtö opastukselle Vapriikin ala-aulasta.
    Opaskierroksen jälkeen klo 13–14 tutustumme sensuuriin asiantuntijan johdolla. Ohjelma järjestetään Vapriikin kokoustilassa, 2. krs. Ohjelmiin ovat tervetulleita myös muut museovieraat. HUOM! Päivän aikana pääsymaksu senioreille 2 euroa.
  • Klo 14–17 Vertaisihmettelijät tavattavissa. Vertaisihmettelijän kanssa voit jutustella vapaamuotoisesti ja ihmetellä Postimuseon näyttelyiden sisältöjä. Vertaisihmettelijä on Postimuseon ystäväyhdistyksen jäsen. Klo 15 alkaen vapaa pääsy!
  • Klo 16.30 Kovaa peliä rajalla – rooliseikkailuopastus Transit – rajapostia -näyttelyyn. Lähde paikallisen postiljoonin matkassa tutustumaan ensimmäisen maailmansodan aikaiseen Tornioon ja Haaparantaan tarinallisella ja vuorovaikutuksellisella kierroksella. Vapaa pääsy!

HUOM! Myös muut museovieraar ovat tervetulleita tapahtumaan. 8.3. on myös Kansainvälinen naistenpäivä. Kaksi ladya yhden pääsymaksun (13€) hinnalla museoon.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!