Marilyn-näyttelyn teemaopastukset syksyllä

  5.9.2018 / 17.00 —
5.9
2018
17.00 —

Syksyllä luvassa on erilaisia teemallisia opastuksia Marilyn – nainen roolien takana -näyttelyyn. Lokakuussa tarjolla on Marilyn miesten maailmassa -erikoiskierroksia, joille voi osallistua museon sulkeuduttua kello 18. Maksullinen kierros sisältää lasillisen kuplivaa. Lisäksi syyskuussa on tarjolla Marilyn-opastuksia feministisestä näkökulmasta, marraskuun teemaopastuksilla painopiste on puolestaan Marilynin tyylissä, pukeutumisessa ja kauneusrutiineissa.

 

5.–26.9.2018 keskiviikkoisin klo 17

Opastus Marilyn-näyttelyyn feministisellä otteella

Teemaopastuksella tutustutaan Marilyniin feministisestä näkökulmasta. Opastus kestää noin 45 minuuttia ja sisältyy Vapriikin pääsymaksuun.

 

2.–30.10.2018 tiistaisin klo 18

Marilyn miesten maailmassa -erikoiskierros

Museon aukioloajan jälkeen pidettävillä, maksullisilla erikoiskierroksilla keskitytään Marilynin miessuhteisiin: kierroksella kuullaan tähden avioliitoista, suhteista studiopomoihin sekä siitä, kuinka Marilyn miehiään käsitteli. Opastus kestää noin 45 minuuttia. Maksullinen kierros sisältää lasillisen kuplivaa. Tarkemmat tiedot ja lippuhinnat julkaistaan Vapriikin verkkosivuilla elokuussa 2018.

 

6.–27.11.2018 tiistaisin klo 17

Marilynin tyyliä metsästämässä -teemaopastus
Teemaopastuksella tutustutaan Marilyniin tyyli-ikonina: kierroksella kuullaan tähden pukeutumistyylistä, kauneusrutiineista ja suhtautumisesta muotiin ja kauneuteen. Opastus kestää noin 45 minuuttia ja sisältyy Vapriikin pääsymaksuun

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!