Marilyn-näyttelyn teemaopastukset lokakuussa

  2.10.2018 / 18.00 —
2.10.
2018
18.00 —

Syksyllä luvassa on erilaisia teemallisia yleisöopastuksia Marilyn – nainen roolien takana -näyttelyyn. Lokakuussa tarjolla on Marilyn miesten maailmassa -erikoiskierroksia, joille voi osallistua museon sulkeuduttua kello 18. Maksullinen kierros sisältää lasillisen kuplivaa. Lisäksi syyskuussa on tarjolla Marilyn-opastuksia feministisestä näkökulmasta, marraskuun teemaopastuksilla käsitellään Marilynin tyyliä, pukeutumisesta ja kauneusrutiineja.

2.–30.10.2018 tiistaisin klo 18-19.30
Marilyn miesten maailmassa -erikoiskierros

Museon aukioloajan jälkeen pidettävillä, maksullisilla erikoiskierroksilla keskitytään Marilynin miessuhteisiin: kierroksella kuullaan tähden avioliitoista, suhteista studiopomoihin sekä siitä, kuinka Marilyn miehiään käsitteli. Opastus kestää 45–60 minuuttia ja se alkaa Vapriikin sisääntuloaulasta. Kierroksen jälkeen näyttely on avoinna lipun ostaneille omatoimista tutustumista varten klo 19.30 asti.

Liput kierrokselle: 20€/hlö (Museokortin haltijat, opiskelijat, eläkeläiset ja muut alennukseen oikeutetut henkilöt 15€/hlö). Kulttuuri- yms. virikesetelit eivät käy maksuvälineenä. Kierroksen hintaan sisältyy lasillinen kuplivaa (myös alkoholiton vaihtoehto) ja vaahtokarkkeja.

Myynnissä on 50 lippua per kierros. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon. Lipunmyynti kaikille lokakuun Marilyn miesten maailmassa -erikoiskierroksille alkaa Vapriikissa ti 18.9.2018. Jos lippuja on jäljellä kierrospäivänä, lipunmyynti päättyy kierrospäivänä klo 17.45.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!