Museoravintola Valssi


Tervetuloa

Museoravintola Valssissa on tarjolla monenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Valssi on avoinna museon aukioloaikoina. Valssiin olet tervetullut myös ilman museokäyntiä!
Valssi on avoinna ti-su klo 10-18 ja ma klo 11-14. Lounasta tarjoillaan arkisin kello 11-14 ja viikonloppuisin kello 12-15.

Poikkeukset 2017:
Suljettu 6.12. ja 23.-26.12.2017
Suljemme klo 16: 5.12. ja 31.12.2017



Lounashinnasto

Ma-pe klo 11-14

Lounas 9,80€
Keittolounas 7,30€
Lapset 4-11v. 5,80€
Yksi alle 4-vuotias aikuisen seurassa maksutta.

La-su klo 12-15

Lounas 17€
Keittolounas 11,50€
Lapset 4-11v. 8,40€
Yksi alle 4-vuotias aikuisen seurassa maksutta.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2017

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Koululaisruokailu kannattaa varata ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti!
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30 : myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia, tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:

Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset 8,80€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 6,30€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Sitova tilaus viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta.

Lounaslista
  • Maanantai 14.8.
    Kurpitsakeitto, minttuöljyä L, G
    Valssin broileri-aurajuustopihvi L, G
    Kasvis: Juustoinen kasvispihvi L
  • Tiistai 15.8.
    Kana-currykeitto L, G
    Lohta venäläiseen tapaan L, G
    Kasvis: Palsternakkka ja quornia venäläiseen tapaan L, G
  • Keskiviikko 16.8.
    Kurkku-yrttikeitto L, G
    Pannupihvi (jauheliha), sipulikastike L
    Kasvis: Kasvismureke L
  • Torstai 17.8.
    Savulohi-sulatejuustokeitto L, G
    Metsästäjänleike (porsaanfilee) L
    Kasvis: Papu-linssipihvi L
  • Perjantai 18.8.
    Italiateema, ei päivän keittoa
    Perhospastaa, kirsikkatomaattia ja rucolapestoa L
    Milanonpataa ja parsakaalia M, G
    Kasvis: Parsakaali-savoijinkaalipaistos L, G
  • Lauantai 19.8.
    Slovakialainen keitto L, G
    Ankanrintaa, korianteri-chilikastike L, G
    Pannukakku ja hillo L
  • Sunnuntai 20.8.
    Aurajuustokeitto L
    Porsaan sisäfilee, pippurikastike L, G
    Mustikkapiirakka L

Eviran Oiva-raportti, 2017 (.pdf)

Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 150 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.

Tilavuokraus
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!