Museoravintola Valssi

Tervetuloa Valssiin!

Museoravintola Valssissa on arkisin klo 10.45-14 ja viikonloppuisin klo 12-15 lounas noutopöydästä.
Ruokaillessasi ravintolassa huomioithan käsihygienian ja noudatathan turvavälejä. Myymme lounasta myös mukaan.

Sunnuntaista 1.11.2020 alkaen Valssissa on Valtioneuvoston asetuksen mukaisesti vain 75% asiakaspaikoista käytössä!

Kahvilassa on tarjolla sekä suolaisia että makeita kahvileipiä.
Valssi on avoinna ti-su klo 10-17.30 ja ma klo 10.45-14.
Olet tervetullut  myös ilman museokäyntiä!

Poikkeukset 2021:

Suljettu:
2.4., 5.4., 25.-27.6., 6.12. ja 23.-26.12.2021
Suljemme klo 16:
1.4., 30.4., 24.6., 5.12. ja  31.12.2021

Poikkeus: 1.5.2021 avoinna klo 12-16



Lounashinnasto

Ma-pe klo 10.45-14.00

Lounas 10,50€
Keittolounas 7,70€
Lapset 4-11v. 6€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.

La-su klo 12-15

Lounas 18€
Keittolounas 12,50€
Lapset 4-11v. 9€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2021

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Koululaisruokailujen varaukset 15.3.2021 alkaen!
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30 : myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:

Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai lapsille jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset ja 7lk-> 9€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 6,80€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Sitova tilaus viimeistään kahta (2)viikkoa ennen tilaisuutta. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta, jos ruokailun maksaa yksi henkilö. Henkilömäärä ja allergiat vahvistettava viikkoa ennen, jonka mukaan laskutamme ruokailun.

Lounaslista
  • Maanantai 18.1.
    Savulohi-sulatejuustokeitto L, G
    Lindströminpihvi, dijonsinappi-omenakastike L
    Kasvis: Kasviskofta L
  • Tiistai 19.1.
    Lihakeitto M, G
    Paistetut muikut L
    Kasvis: Papu-linssipihvit M, G, VE
  • Keskiviikko 20.1.
    Metsäsienikeitto L
    Vapaan porsaan filee, bearnaisekastike L, G
    Kasvis: Seitania ja kasviksia, bearnaisekastike L
  • Torstai 21.1.
    Tuorehernekeitto, minttujogurtti L, G
    Broileria piripiri, aioli M, G
    Kasvis: Kukkakaaliwings piripiri, vegeaioli M, G, VE
  • Perjantai 22.1.
    Kalaseljanka, smetana L, G
    Naudanliha-olutpata M
    Kasvis: Härkistä ja kasvispataa M, G, VE
  • Lauantai 23.1.
    Tattikeitto L
    Naudan pippuripihvi L, G
    Vadelmapannacotta L, G
  • Sunnuntai 24.1.
    Parsakaali-manchegojuustokeitto L, G
    Paahdettua siikaa, katkarapumajoneesi L, G
    Mustikkapannari ja kermavaahto L

  • G = gluteeniton, M = maidoton, L = laktoositon VL = vähälaktoosinen, VE=vegaani

    Muutokset mahdollisia

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: www.vapriikki.fi/tietosuoja

Etkö halua meiltä enää postia? Poistu listalta lähettämällä poistumispyyntö osoitteeseen myynti.museot@tampere.fi

Eviran Oiva-raportti, 2019 (.pdf)

Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 150 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.

Tilavuokraus
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!