Museoravintola Valssi


Tervetuloa

Museoravintola Valssissa on tarjolla monenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Valssi on avoinna museon aukioloaikoina. Valssiin olet tervetullut myös ilman museokäyntiä!
Valssi on avoinna ti-su klo 10-18 ja ma klo 11-14. Lounasta tarjoillaan arkisin kello 11-14 ja viikonloppuisin kello 12-15.

Poikkeukset 2017:
Suljettu 14.4., 17.4., 23.-25.6., 6.12. ja 23.-26.12.2017
Suljemme klo 16: 13.4., 30.4., 22.6., 5.12. ja 31.12.2017
1.5.2017 avoinna klo 12-16



Lounashinnasto

Ma-pe klo 11-14

Lounas 9,80€
Keittolounas 7,30€
Lapset 4-11v. 5,80€
Yksi alle 4-vuotias aikuisen seurassa maksutta.

La-su klo 12-15

Lounas 17€
Keittolounas 11,50€
Lapset 4-11v. 8,40€
Yksi alle 4-vuotias aikuisen seurassa maksutta.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2017

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Koululaisruokailu kannattaa varata ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti!
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30 : myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia, tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:

Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset 8,80€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 6,30€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Sitova tilaus viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta.

Lounaslista
  • Maanantai 27.2.
    Kurkku-yrttikeitto L, G
    Pannupihvi (jauheliha), sipulikastike L
    Kasvis: Kasvismureke L, G
  • Tiistai 28.2.
    Kana-currykeitto L, G
    Lohta venäläiseen tapaan L, G
    Kasvis: Palsternakkka ja quornia venäläiseen tapaan L, G
  • Keskiviikko 1.3.
    Kurpitsakeitto, minttuöljyä L, G
    Makkarastroganoff L, G
    Kasvis: Kasvisstroganoff L, G
  • Torstai 2.3.
    Savulohi-sulatejuustokeitto L, G
    Metsästäjänleike (porsaanfilee) L
    Kasvis: Kasvispihvi L
  • Perjantai 3.3.
    Maa-artisokkakeitto L, G
    Broileria gremolata L, G
    Kasvis: Kasviksia ja papuja gremolata L, G
  • Lauantai 4.3.
    Slovakialainen keitto L, G
    Ankanrintaa, korianteri-chilikastike L, G
    Pannukakku ja hillo L
  • Sunnuntai 5.3.
    Aurajuustokeitto L
    Porsaansisäfilee, pippurikastike L, G
    Mustikkapiirakka L


Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 150 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.

Tilavuokraus
Eviran Oiva-raportti, 2016 (.pdf)
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!