Museoravintola Valssi


Tervetuloa

Museoravintola Valssissa on tarjolla monenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Valssi on avoinna museon aukioloaikoina. Valssiin olet tervetullut myös ilman museokäyntiä!
Valssi on avoinna ti-su klo 10-18 ja ma klo 11-14. Lounasta tarjoillaan arkisin kello 11-14 ja viikonloppuisin kello 12-15.

Poikkeukset 2018:
Suljettu 22.-24.6., 6.12. ja 22.-26.12.2018
Suljemme klo 16: 21.6. 5.12. ja 21.12. 2018
1.5.2018 olemme avoinna klo 12-16.





Lounashinnasto

Ma-pe klo 11-14

Lounas 10€
Keittolounas 7,50€
Lapset 4-11v. 6€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta.

La-su klo 12-15

Lounas 17,50€
Keittolounas 12€
Lapset 4-11v. 8,80€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2018

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Koululaisruokailu kannattaa varata ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti!
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30 : myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia, tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:

Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai lapsille jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset 9€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 6,60€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Sitova tilaus viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta.

Lounaslista
  • Maanantai 23.4.
    Jauhelihakeitto L, G
    Maissipellon broileria L
    Kasvis: Maissipellon kasviksia ja soijaa L
  • Tiistai 24.4.
    Chili-paprikakeitto L, G
    Possunpihvi, maustevoi L, G
    Kasvis: Härkäpapu-lehtikaalipihvi, maustevoi L
  • Keskiviikko 25.4.
    Kermainen lohikeitto L, G
    Riistakäristys L, G
    Kasvis: Munakoisoa, bataattia ja pähkinää L, G
  • Torstai 26.4.
    Hernekeitto M, G
    Puna-ahventa Gremolata L, G
    Kasvis: Punajuurta Gremolata L, G
  • Perjantai 27.4.
    Simpukkakeitto L, G
    Ylikypsää naudankassleria, savuviskikastike L, G
    Kasvis: Tofu-papupaistos L, G
  • Lauantai 28.4.
    Kukkakaalikeitto, basilikaöljy L, G
    Häränfileetä, bearnaisekastike VL, G
    Valkosuklaamousse VL, G
  • Sunnuntai 29.4.
    Välimeren kalakeitto L, G
    Kalkkunan sisäfileetä, tumma appelsiinikastike L, G
    Tiramisu VL

Eviran Oiva-raportti, 2017 (.pdf)

Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 150 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.

Tilavuokraus
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!