Museoravintola Valssi

Tervetuloa

Museoravintola Valssissa on tarjolla monenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Valssi on avoinna museon aukioloaikoina. Valssiin olet tervetullut myös ilman museokäyntiä!
Valssi on avoinna ti-su klo 10-18 ja ma klo 11-14. Lounasta tarjoillaan arkisin kello 11-14 ja viikonloppuisin kello 12-15.

Poikkeukset 2020:
Suljemme klo 16:
9.4., 30.4., 18.6, 5.12. ja 31.12.2020
Suljettu:
10.4.,13.4., 19.-21.6., 6.12. ja 21.-27.12.2020

1.5.2020 avoinna klo 12-16



Lounashinnasto

Ma-pe klo 11-14

Lounas 10,50€
Keittolounas 7,70€
Lapset 4-11v. 6€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.

La-su klo 12-15

Lounas  18€
Keittolounas 12,50€
Lapset 4-11v. 9€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta.Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2020

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Koululaisruokailujen varaukset 16.3.2020 alkaen!
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30 : myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:

Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai lapsille jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset ja 7lk-> 9€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 6,80€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Sitova tilaus viimeistään kahta (2)viikkoa ennen tilaisuutta. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta, jos ruokailun maksaa yksi henkilö. Henkilömäärä ja allergiat vahvistettava viikkoa ennen, jonka mukaan laskutamme ruokailun.

Lounaslista
  • Maanantai 17.2.
    Siskonmakkarakeitto M, G
    Maissipellon broileria, banaaniketsuppia L, G
    Kasvis: Juustoinen kasvispihvi, banaaniketsuppia L, G
  • Tiistai 18.2.
    Omena-porkkanasosekeitto, rakuunaöljy L, G
    Chili con carne (jauheliha), maissinachoja M, G
    Kasvis: Chili sin carne M, G, VE
  • Keskiviikko 19.2.
    Ranskalainen kalakeitto, valkosipulimajoneesi M, G
    Karjalanpaisti L, G
    Kasvis: Paistettua kesäkurpitsaa, pähkinää ja seitania L
  • Torstai 20.2.
    Tomaattikeitto, basilikakerma L, G
    Savuporokiusaus L, G
    Kasvis: Kasviskiusaus L, G
  • Perjantai 21.2.
    Broileri-kookoskeitto M, G
    Chilipaahdettua lohta M, G
    Kasvis: Chilipaahdettuja kasviksia ja nyhdettyjä linssejä M, G, VE
  • Lauantai 22.2.
    Bataattisosekeitto L, G
    Lampaan filee, tumma kanttarellikastike L, G
    Mustikkakukkoa L
  • Sunnuntai 23.2.
    Palsternakka-siitakesienikeitto L
    Hollandaise-gratinoitua nieriää L, G
    Mangorahka L, G

  • G = gluteeniton, M = maidoton, L = laktoositon VL = vähälaktoosinen, VE=vegaani

    Muutokset mahdollisia

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: www.vapriikki.fi/tietosuoja

Etkö halua meiltä enää postia? Poistu listalta lähettämällä poistumispyyntö osoitteeseen myynti.museot@tampere.fi

Eviran Oiva-raportti, 2019 (.pdf)

Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 150 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.

Tilavuokraus
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!