Museoravintola Valssi


Tervetuloa

Museoravintola Valssissa on tarjolla monenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Valssi on avoinna museon aukioloaikoina. Valssiin olet tervetullut myös ilman museokäyntiä!
Valssi on avoinna ti-su klo 10-18 ja ma klo 11-14. Lounasta tarjoillaan arkisin kello 11-14 ja viikonloppuisin kello 12-15.

Poikkeukset 2017:
Suljettu 14.4., 17.4., 23.-25.6., 6.12. ja 23.-26.12.2017
Suljemme klo 16: 13.4., 30.4., 22.6., 5.12. ja 31.12.2017
1.5.2017 avoinna klo 12-16



Lounashinnasto

Ma-pe klo 11-14

Lounas 9,80€
Keittolounas 7,30€
Lapset 4-11v. 5,80€
Yksi alle 4-vuotias aikuisen seurassa maksutta.

La-su klo 12-15

Lounas 17€
Keittolounas 11,50€
Lapset 4-11v. 8,40€
Yksi alle 4-vuotias aikuisen seurassa maksutta.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2017

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Koululaisruokailu kannattaa varata ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti!
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30 : myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia, tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:

Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset 8,80€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 6,30€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Sitova tilaus viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta.

Lounaslista
  • Maanantai 27.3.
    Jauhelihakeitto L, G
    Puna-ahventa Gremolata L
    Kasvis: Punajuurta Gremolata L, G
  • Tiistai 28.3.
    Chili-paprikakeitto L, G
    Possunpihvi, maustevoi L, G
    Härkäpapu-lehtikaalipihvi, maustevoi L
  • Keskiviikko 29.3.
    Kermainen lohikeitto L, G
    Riistakäristys L, G
    Kasvis: Munakoisoa, bataattia ja pähkinää L, G
  • Torstai 30.3.
    Hernekeitto M, G
    Broileria Tikka Masala L, G
    Kasvis: Kasviksia ja juustoa Tikka Masala L, G
  • Perjantai 31.3.
    Parsakaali-manchegokeitto L, G
    Häränrintaa, kylmä kapris-piparjuurikastike M, G
    Kasvis: Soija-kasvispaistos L, G
  • Lauantai 1.4.
    Kukkakaalikeitto, basilikaöljy L, G
    Häränfileetä, bearnaisekastike VL, G
    Valkosuklaamousse VL, G
  • Sunnuntai 2.4.
    Välimeren kalakeitto L, G
    Kalkkunan sisäfileetä, tumma appelsiinikastike L, G
    Tiramisukakku L


Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 150 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.

Tilavuokraus
Eviran Oiva-raportti, 2016 (.pdf)
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!