Museoravintola Valssi


Tervetuloa

Museoravintola Valssissa on tarjolla monenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Valssi on avoinna museon aukioloaikoina. Valssiin olet tervetullut myös ilman museokäyntiä!
Valssi on avoinna ti-su klo 10-18 ja ma klo 11-14. Lounasta tarjoillaan arkisin kello 11-14 ja viikonloppuisin kello 12-15.

Poikkeukset 2017:
Suljettu 14.4., 17.4., 23.-25.6., 6.12. ja 23.-26.12.2017
Suljemme klo 16: 13.4., 30.4., 22.6., 5.12. ja 31.12.2017
1.5.2017 avoinna klo 12-16



Lounashinnasto

Ma-pe klo 11-14

Lounas 9,50€ (1.2.2017: 9,80€)
Keittolounas 7€ (1.2.2017: 7,30€)
Lapset 4-11v. 5,60€ (1.2.2017: 5,80€)
Yksi alle 4-vuotias aikuisen seurassa maksutta.

La-su klo 12-15

Lounas 16,50€ (1.2.2017: 17€)
Keittolounas 11,50€ (1.2.2017: 11,50€)
Lapset 4-11v. 7,90€ (1.2.2017: 8,40€)
Yksi alle 4-vuotias aikuisen seurassa maksutta.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2017

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Koululaisruokailu kannattaa varata ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti!
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30 : myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia, tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:

Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset 8,80€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 6,30€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Sitova tilaus viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta.

Lounaslista
  • Maanantai 16.1.
    Tuorehernekeitto, minttujogurtti L, G
    Lammaspyöryköitä, tumma kahvikastike L
    Kasvis: Kasvispihvejä L
  • Tiistai 17.1.
    Ranskalainen kalakeitto M, G
    Italialainen patapaisti M, G
    Kasvis: Tomaattia, paprikaa ja härkäpapuja M, G
  • Keskiviikko 18.1.
    Kasvissosekeitto L, G
    Tandooribroileria ja chorizoa M
    Kasvis: Kasviswokkia ja soijamakkaraa M
  • Torstai 19.1.
    Inkivääri-linssikeitto M, G
    Jauhelihalasagne L
    Kasvis: Kasvislasagne L
  • Perjantai 20.1.
    Sipulikeitto M, G
    Paahdettua porsaankylkeä, chimichurri-kastike M, G
    Kasvis: Paahdettuja papuja ja pähkinää M, G
  • Lauantai 21.1.
    Parsakaali-manchegojuustokeitto L, G
    Metsästäjän riistapataa M, G
    Italialainen hedelmäsalaatti M, G
  • Sunnuntai 22.1.
    Metsäsienikeitto L
    Vasikanfileetä, serrano-kinkkua ja kermaa L
    Marjapiirakka, vaniljakastike L


Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 150 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.

Tilavuokraus
Eviran Oiva-raportti, 2015 (.pdf)
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!