Museoravintola Valssi


Tervetuloa

Museoravintola Valssissa on tarjolla monenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Valssi on avoinna museon aukioloaikoina. Valssiin olet tervetullut myös ilman museokäyntiä!
Valssi on avoinna ti-su klo 10-18 ja ma klo 11-14. Lounasta tarjoillaan arkisin kello 11-14 ja viikonloppuisin kello 12-15.

 

Poikkeukset 2019:
Suljettu 19.4., 21.–23.6., 6.12. ja 22. – 26.12.2019
Suljemme klo 16: 18.4., 30.4., 20.6., 5.12., 21.12. ja 31.12.2019
1.5. avoinna klo 12-16

Poikkeukset 2020:
Suljettu 1.1.2020



Lounashinnasto

Ma-pe klo 11-14

Lounas 10€
Keittolounas 7,50€
Lapset 4-11v. 6€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.

La-su klo 12-15

Lounas 17,50€
Keittolounas 12€
Lapset 4-11v. 8,80€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta.Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2019

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Koululaisruokailu kannattaa varata ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti!
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30 : myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia, tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:

Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai lapsille jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset ja 7lk-> 9€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 6,60€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Sitova tilaus viimeistään kahta (2)viikkoa ennen tilaisuutta. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta.

Lounaslista
  • Maanantai 18.2.
    Mausteinen kalkkuna-kasviskeitto M, G
    Spagetti Bolognese (naudan jauheliha) L
    Kasvis: Kasvisbolognese L, VE
  • Tiistai 19.2.
    Chorizo-tuorejuustokeitto L, G
    Kirjolohi-kasvispaistos L, G
    Kasvis: Pinaatti-kasvispaistos L, G
  • Keskiviikko 20.2.
    Tatti-mustajuurikeitto, basilikaöljy L
    Broileria piripiri, aioli M, G
    Kasvis: Kukkakaalia ja tofua, piripiri M, G, VE
  • Torstai 21.2.
    Kirsikkatomaattikeitto, rucola L, G
    Pulled pork (nyhtöpossua), piparjuurimajoneesi M, G
    Kasvis: Metsäsieni-kaalikääryleet M, G, VE
  • Perjantai 22.2.
    Aasialainen kalakeitto M, G
    Pyttipannu L
    Kasvis: Kasvispyttipannu L, G
  • Lauantai 23.2.
    Thaimaalainen lihakeitto M, G
    Chilipaahdettua nieriää L, G
    Mokkapala L
  • Sunnuntai 24.2.
    Kurpitsakeitto ja saksanpähkinää L, G
    Maissikananrintaa, madeirakastike M, G
    Hedelmärahka L, G

  • G = gluteeniton, M = maidoton, L = laktoositon VL = vähälaktoosinen, VE=vegaani

    Muutokset mahdollisia

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: www.vapriikki.fi/tietosuoja

Eviran Oiva-raportti, 2018 (.pdf)

Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 150 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.

Tilavuokraus
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!