Museoravintola Valssi

Tervetuloa

Museoravintola Valssissa on arkisin klo 10.45-14 ja viikonloppuisin klo 12-15 lounas noutopöydästä. Ruokaillessasi ravintolassa huomioithan käsihygienian ja noudatathan turvavälejä. Myymme lounasta myös mukaan.

Kahvilassa on tarjolla sekä suolaisia että makeita kahvileipiä.
Valssi on avoinna ti-su klo 10-17.30 ja ma klo 10.45-14.
Valssiin olet tervetullut  myös ilman museokäyntiä!

Poikkeukset 2020:

Suljemme klo 16:
5.12. ja 31.12.2020
Suljettu:
6.12. ja 21.-27.12.2020



Lounashinnasto

Ma-pe klo 10.45-14.00

Lounas 10,50€
Keittolounas 7,70€
Lapset 4-11v. 6€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.

La-su klo 12-15

Lounas 18€
Keittolounas 12,50€
Lapset 4-11v. 9€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2020

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Koululaisruokailujen varaukset 15.3.2021 alkaen!
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30 : myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:

Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai lapsille jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset ja 7lk-> 9€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 6,80€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Sitova tilaus viimeistään kahta (2)viikkoa ennen tilaisuutta. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta, jos ruokailun maksaa yksi henkilö. Henkilömäärä ja allergiat vahvistettava viikkoa ennen, jonka mukaan laskutamme ruokailun.

Lounaslista
  • Maanantai 14.9.
    Savulohi-sulatejuustokeitto L, G
    Lindströminpihvi L
    Kasvis: Kasvispihvit L
  • Tiistai 15.9.
    Kasvis-borssikeitto, smetana L, G
    Hirvikäristys, puolukkaa L, G
    Kasvis: Kasviskäristys ja härkistä L
  • Keskiviikko 16.9.
    Slovakialainen keitto, aioli M, G
    Broilerin sisäfileetä, paahdettuja papuja ja anjovis-jogurttikastike VL, G
    Kasvis: Paahdettuja kasviksia ja seitania M, VE
  • Torstai 17.9.
    Kesäkeitto L
    Porsaanleike, kermaviili-sinihomejuustokastike L
    Kasvis: Kikherne-kvinoapuikkari, kermaviili-sinihomejuustokastike L, G
  • Perjantai 18.9. Italiamenu, ei keittoa!
    Perhospastaa, kirsikkatomaatteja ja rucolapestoa L
    Milanonpataa ja parsakaalia M, G
    Kasvis: Parsakaali-kaalipaistos L, G
  • Lauantai 19.9.
    Meksikolainen lihakeitto M, G
    Nieriää, parsaa ja wasabi-creme fraiche L, G
    Mustikka-valkosuklaajäädyke L, G
  • Sunnuntai 20.9.
    Palsternakka-kurkkukeitto L, G
    Lampaan karetta, tumma mustaherukkakastike L, G
    Marinoitu hedelmäsalaatti M, G

  • G = gluteeniton, M = maidoton, L = laktoositon VL = vähälaktoosinen, VE=vegaani

    Muutokset mahdollisia

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: www.vapriikki.fi/tietosuoja

Etkö halua meiltä enää postia? Poistu listalta lähettämällä poistumispyyntö osoitteeseen myynti.museot@tampere.fi

Eviran Oiva-raportti, 2019 (.pdf)

Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 150 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.

Tilavuokraus
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!