Tilattavat Koululaisopastukset

Koululaisopastus lapsille ja nuorille

Museo on oppimisympäristö, jossa näyttelykäyntiä täydentää informatiivinen opastettu kierros. Noin 45-minuuttisessa koululaisopastuksessa tutustutaan valittuun näyttelyyn eri-ikäisille lapsille ja nuorille suunnatun sisällön avulla. Koululaisopastuksen voi valita mihin tahansa Vapriikin näyttelyyn. Huom. Tampere 1918 -näyttelyopastusta ei suositella alle 13-vuotiaille. Kouluryhmän mukana seuraavien aikuisten (opettajat, avustajat) tulee kulkea luokkansa mukana valvojina koko koululaisopastuksen ajan.

Postimuseon koululaisopastuksista voit lukea lisää Postimuseon verkkosivuilla.

Huom! Emme järjestä opastettuja kierroksia Suomen Pelimuseoon luokkaretkiaikana toukokuussa 2019.

Huom! Vapriikki ei suosittele Dracula – Vampyyrit Vapriikissa -näyttelyä perheen pienimmille ja alakouluikäisille, sillä näyttely sisältää voimakasta kuvamateriaalia.

 • Kesto: noin 45 min

 • Ryhmäkoko: enintään 30 oppilasta opettajineen ja valvojineen. Kohderyhmä: päiväkodit, esiopetus, peruskoulut, lukiot, ammatilliset oppilaitokset

 • Opastuskielet: suomi, englanti, muut kielet mahdollisuuksien mukaan

 • Hinta: arkisin 40 euroa, viikonloppuisin 50 euroa, toukokuussa 50 euroa (+ pääsymaksut)

 • Varausohjeet

Ilmaisia koululaisopastuksia Vapriikissa ja Postimuseossa keväällä 2019

Museokeskus Vapriikki ja Postimuseo tarjoavat päiväkodeille, esiopetuksen ryhmille, peruskouluille ja toisen asteen oppilaitoksille ilmaisia opastettuja kierroksia kevätlukukaudella 2019. Opastusten sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaiseksi. Opastus on maksuton, eikä tänä aikana tamperelaisilta tai pirkanmaalaisilta oppilasryhmiltä peritä myöskään pääsymaksuja.

Ilmaisia koululaisopastuksia järjestetään 5.3.–18.4.2019 välisenä aikana tiistaista perjantaihin tasatunnein klo 9–10, klo 10–11 ja klo 11–12. HUOM! Ilmaisopastukset Postimuseon näyttelyihin pidetään tiistaisin. Ei opastuksia Pelimuseoon 12.–17.3.2019. Ei opastuksia Luonnontieteelliseen museoon 25.3.–10.4.2019. Ei opastuksia Mediamuseo Rupriikkiin 1.–16.4.2019. Emme järjestä Dracula – Vampyyrit Vapriikissa -näyttelyn opastuksia alakouluikäisille, sillä näyttely sisältää voimakasta kuvamateriaalia.

Opastus kestää noin 45 minuuttia, ja sen voi valita yhteen Vapriikin tai Postimuseon näyttelyyn (Postimuseon näyttelyihin vain tiistaisin). Opastukselle mahtuu mukaan enintään 30 oppilasta opettajineen ja avustajineen. Ilmaisen koululaisopastuksen voi varata vain suomenkielisenä. Ilmaisia opastuksia on tarjolla rajoitettu määrä, varaukset kannattaa siis tehdä hyvissä ajoin.

Ilmaisten koululaisopastusten varaaminen alkaa tiistaina 12.2.2018 klo 8.
Varaukset vain puhelimitse Vapriikin infosta, puh. 03 5656 6966.
Otamme vain yhden varauksen per puhelu.
Pyydämme kärsivällisyyttä: puhelinpalvelussamme voi olla ruuhkaa heti ilmoittautumisen alkaessa.

 • Kesto: noin 45 min

 • Ryhmäkoko: enintään 30 oppilasta opettajineen ja valvojineen. Kohderyhmä: päiväkodit, esiopetus, peruskoulut, lukiot, ammatilliset oppilaitokset

 • Opastuskielet: suomi

 • Hinta: maksuton

 • Varaus: Ilmaisten koululaisopastusten varaaminen alkaa tiistaina 12.2.2019 klo 8. Varaukset vain puhelimitse Vapriikin infosta, puh. 03 5656 6966. HUOM. Otamme vain yhden varauksen per puhelu. Pyydämme kärsivällisyyttä: puhelinpalvelussamme voi olla ruuhkaa heti ilmoittautumisen alkaessa.

Tulossa keväällä 2019: Vapriikin luokkaretkipaketit

Karhukierros_0094Tarjoamme esiopetusryhmille ja koululuokille toiminnallisia luokkaretkipaketteja opetuksen tueksi vuosittain toukokuussa. Luokkaretkipaketteihin sisältyy joko kävelykierros, toiminnallinen opastus tai opastus ja työpaja. Luokkaretkipakettien sisällöt on suunnattu eri-ikäisille oppilaille – tarkistathan siis, että kierros sopii juuri sinun luokallesi

Kevään 2019 luokkaretkipaketeista tiedotetaan näillä sivuilla helmi-maaliskuussa 2019.

 • Kesto: 1 tunti

 • Ryhmäkoko: enintään 30 oppilasta opettajineen ja valvojineen. Kohderyhmä: esiopetus, ala- ja yläkoulut

 • Opastuskielet: suomi

 • Hinta: ilmoitetaan helmi-maaliskuussa 2019

 • Varausohjeet

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!