Tilattavat Koululaisopastukset

Koululaisopastus lapsille ja nuorille

Museo on oppimisympäristö, jossa näyttelykäyntiä täydentää informatiivinen opastettu kierros. Noin 45-minuuttisessa koululaisopastuksessa tutustutaan valittuun näyttelyyn eri-ikäisille lapsille ja nuorille suunnatun sisällön avulla. Koululaisopastuksen voi valita mihin tahansa Vapriikin näyttelyyn. Huom. Tampere 1918 -näyttelyopastusta ei suositella alle 13-vuotiaille. Kouluryhmän mukana seuraavien aikuisten (opettajat, avustajat) tulee kulkea luokkansa mukana valvojina koko koululaisopastuksen ajan.

Postimuseon koululaisopastuksista voit lukea lisää Postimuseon verkkosivuilla.

  • Kesto: noin 45 min

  • Ryhmäkoko: enintään 30 oppilasta opettajineen ja valvojineen. Kohderyhmä: päiväkodit, esiopetus, peruskoulut, lukiot, ammatilliset oppilaitokset

  • Opastuskielet: suomi, englanti, muut kielet mahdollisuuksien mukaan

  • Hinta: arkisin 40 euroa, viikonloppuisin 50 euroa, toukokuussa 50 euroa (+ pääsymaksut)

  • Varausohjeet

Ilmaisia koululaisopastuksia tarjolla Vapriikissa ja Postimuseossa syksyllä 2019

Museokeskus Vapriikki ja Postimuseo tarjoavat päiväkodeille, esiopetuksen ryhmille, peruskouluille ja toisen asteen oppilaitoksille ilmaisia opastettuja kierroksia seuraavan kerran syyslukukaudella 2019. Opastusten sisältö sovitetaan ikäryhmän mukaiseksi. Opastus on maksuton (normaalisti 40 euroa per ryhmä), eikä tänä aikana tamperelaisilta tai pirkanmaalaisilta oppilasryhmiltä peritä myöskään pääsymaksuja.

Ilmaisia koululaisopastuksia järjestetään 22.10.-29.11.2019 välisenä aikana tiistaista perjantaihin tasatunnein klo 9–10, klo 10–11 ja klo 11–12. HUOM! Ilmaisopastukset Postimuseon näyttelyihin pidetään tiistaisin.

Opastus kestää noin 45 minuuttia, ja sen voi valita yhteen Vapriikin tai Postimuseon näyttelyyn (Postimuseon näyttelyihin vain tiistaisin). Opastukselle mahtuu mukaan enintään 30 oppilasta opettajineen ja avustajineen. Ilmaisen koululaisopastuksen voi varata vain suomenkielisenä. Ilmaisia opastuksia on tarjolla rajoitettu määrä, varaukset kannattaa siis tehdä hyvissä ajoin


Ilmaisten koululaisopastusten varaaminen alkaa
tiistaina 8.10.2019 klo 10.

Varaukset vain puhelimitse Vapriikin infosta, puh. 03 5656 6966. Otamme vain yhden varauksen per puhelu. Pyydämme kärsivällisyyttä: puhelinpalvelussamme voi olla ruuhkaa heti ilmoittautumisen alkaessa.

  • Kesto: noin 45 min

  • Ryhmäkoko: enintään 30 oppilasta opettajineen ja valvojineen. Kohderyhmä: päiväkodit, esiopetus, peruskoulut, lukiot, ammatilliset oppilaitokset

  • Opastuskielet: suomi

  • Hinta: maksuton

  • Varaus: Ilmaisia koululaisopastuksia järjestetään seuraavan kerran loppusyksyllä 2019. Ilmaisopastuksista ja niiden varaamisesta ilmoitetaan näillä sivuilla syyskuussa 2019.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!