Musti-kerho

Hau!

Olen museoiden oma opaskoira Musti. Minulla on oma kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa nuuskimassa tiensä uusiin näyttelyihin! Luvassa on jännittäviä opastuksia, hauskoja työpajoja ja paljon muuta. Tule mukaan!

Mustin museot

Mustin museoina toimivat Amurin työläismuseokortteli, Museo MilavidaMuumimuseo, Postimuseo, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseo ja Vapriikki. Mukana toiminnassa myös kulttuurikasvatusyksikkö TAITE.

Kuinka liityt: Musti-kerhoon voi liittyä maksamalla vuosimaksun 25 € Vapriikin kassalle. Vuosimaksu on kalenterivuosikohtainen (tammi-joulukuu). Jäsenmaksu sisältää pääsyn kaikkiin kerhon tapahtumiin, joita on vuosittain vähintään 7, kerhopassin sekä liittymislahjana kerhon T-paidan. Mustikerholaisilla on myös vapaa pääsy museoiden näyttelyihin. Musti lähettää jäsenilleen kirjepostia, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista. Tapahtumat löytyvät myös näiltä sivuilta.

 • Kerhotapaamiset syksyllä 2018:

 • Elokuu: Su 26.8.

  Sara Hildénin taidemuseo, Apina ja vesiputous: näyttelykäynti ja työpajatoimintaa
 • Syyskuu: La 22.9.

  Tampereen taidemuseo: asiantuntijatapaaminen ja työpajatoimintaa
 • Lokakuu: Su 14.10.

  Vapriikki, Tampereen Kivimuseo: opastettu kierros ja työpajatoimintaa
 • Marraskuu: Su 18.11.

  Muumimuseo: näyttelykäynti ja työpajatoimintaa
 • Joulukuu: Su 9.12.

  Museo Milavida, Palatsin joulu: opastus, jouluaskartelua sekä perinteiset Musti-kerhon joulujuhlat
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!