Musti-kerho

Hau!

Olen museoiden oma opaskoira Musti. Minulla on oma kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa nuuskimassa tiensä uusiin näyttelyihin! Luvassa on jännittäviä opastuksia, hauskoja työpajoja ja paljon muuta. Tule mukaan!

Mustin museot

Mustin museoina toimivat Amurin työläismuseokortteli, Museo MilavidaMuumimuseo, Postimuseo, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseo ja Vapriikki. Mukana toiminnassa myös kulttuurikasvatusyksikkö TAITE.

Kuinka liityt: Musti-kerhoon voi liittyä maksamalla vuosimaksun 25 € Vapriikin kassalle. Vuosimaksu on kalenterivuosikohtainen (tammi-joulukuu). Jäsenmaksu sisältää pääsyn kaikkiin kerhon tapahtumiin, joita on vuosittain vähintään 7, kerhopassin sekä liittymislahjana kerhon T-paidan. Mustikerholaisilla on myös vapaa pääsy museoiden näyttelyihin. Musti lähettää jäsenilleen kirjepostia, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista. Tapahtumat löytyvät myös näiltä sivuilta.

 • Kerhotapaamiset keväällä 2018:

 • Tammikuu: La 13.1.

  Tampereen taidemuseo: toiminnallinen opastus Miälentilat-näyttelyyn ja työpajatoimintaa
 • Helmikuu: La 10.2.

  Postimuseo: opastus Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyyn ja työpajatoimintaa
 • Maaliskuu: La 10.3.

  Museo Milavida: opastus Suomen kuningas -näyttelyyn, työpaja ja potrettivalokuvaus
 • Huhtikuu: SIIRRETTY LAUANTAILLE 21.4.

  Tampereen luonnontieteellinen museo: lintubongausretki
 • Toukokuu: La 19.5.

  Museoiden yön etkot: katutaidetyöskentelyä kulttuurikasvatusyksikkö TAITEn johdolla
 • Kesäkuu: Pe 8.6.

  Kesäretki: tutustuminen Tampereen museoiden kokoelmakeskukseen
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!