Musti-kerho

Hau!

Olen museoiden oma opaskoira Musti. Minulla on oma kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa nuuskimassa tiensä uusiin näyttelyihin! Luvassa on jännittäviä opastuksia, hauskoja työpajoja ja paljon muuta. Tule mukaan!

Mustin museot

Mustin museoina toimivat Amurin työläismuseokortteli, Museo MilavidaMuumimuseo, Postimuseo, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseo ja Vapriikki. Mukana toiminnassa myös kulttuurikasvatusyksikkö TAITE.

Kuinka liityt: Musti-kerhoon voi liittyä maksamalla vuosimaksun 25 € Vapriikin kassalle. Vuosimaksu on kalenterivuosikohtainen (tammi-joulukuu). Jäsenmaksu sisältää pääsyn kaikkiin kerhon tapahtumiin, joita on vuosittain vähintään 7, kerhopassin sekä liittymislahjana kerhon T-paidan. Mustikerholaisilla on myös vapaa pääsy museoiden näyttelyihin. Musti lähettää jäsenilleen kirjepostia, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista. Tapahtumat löytyvät myös näiltä sivuilta.

 • Kerhotapaamiset 2019:

 • Syyskuu: la 14.9. klo 14-15.30

  Raatihuone: tutustuminen ja kulttuurikasvatusyksikkö TAITEn toiminnallinen kierros Raatihuoneella
 • Lokakuu: la 26.10.

  Tampereen taidemuseo: toiminnallinen kierros Japanilaisen mangan supersankarit ja -sankarittaret -näyttelyssä ja työpajatoimintaa
 • Marraskuu: su 17.11.

  Sara Hildénin taidemuseo: toiminnallinen kierros Juhani Harrin näyttelyssä ja esineteatteriaiheinen draamatyöpaja
 • Joulukuu: su 8.12.

  Vapriikki ja Postimuseo: Postimuseon joulukorttityöpaja ja Musti-kerhon perinteiset joulujuhlat
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!