Musti-kerho

Musti-kerho on tauolla toistaiseksi.

Koronarajoitusten vuoksi Musti-kerho jää tauolle kevätkaudeksi 2021. Palaamme asiaan jälleen syksyllä!

Mustin lomaillessa muista edelleen tutkia luontoa ympärilläsi! Tampereen luonnontieteellisen museon kevätbingon avulla voit seurata kevään edistymistä. Lähde siis ulos retkelle ja lataa tai tulosta bingo mukaasi!


Hau!

Olen museoiden oma opaskoira Musti. Minulla on oma kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki 7-12-vuotiaat, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa nuuskimassa tiensä uusiin näyttelyihin! Luvassa on jännittäviä opastuksia, hauskoja työpajoja ja paljon muuta. Tule mukaan!

Mustin museot

Mustin museoina toimivat Amurin työläismuseokortteli, Museo MilavidaMuumimuseo, Postimuseo, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseo ja Vapriikki. Mukana toiminnassa myös kulttuurikasvatusyksikkö TAITE.

Kuinka liityt:

Musti-kerhoon voi liittyä maksamalla vuosimaksun 25 € Vapriikin kassalle. Vuosimaksu on kalenterivuosikohtainen (tammi-joulukuu). Jäsenmaksu sisältää pääsyn kaikkiin kerhon tapahtumiin, joita on vuosittain vähintään 7, kerhopassin sekä liittymislahjana kerhon T-paidan. Mustikerholaisilla on myös vapaa pääsy museoiden näyttelyihin. Musti lähettää jäsenilleen kirjepostia, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista. Tapahtumat löytyvät myös näiltä sivuilta.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!