Koululaistehtävät

Näiltä sivuilta löydät Vapriikin näyttelyihin liittyviä tehtävälomakkeita, joita voi tulostaa ja kopioida. Eri-ikäisille oppilaille ja opiskelijoille suunnatut tehtävät ovat avuksi museokäyntiä suunniteltaessa, ja niitä voi tehdä sekä museossa että kotona ja koulussa.

Opettajan kappaleet ovat saatavilla Vapriikin infopisteeltä museokäynnin yhteydessä.


Mustin museosuunnistus

Musti museokoira vieraili Vapriikin näyttelyissä. Suunnista Mustin jäljillä! Printtaa tästä lomake museokäyntiä varten. Museosuunnistuslomakkeita saa myös Vapriikin infosta, josta annetaan pyydettäessä myös oikeat vastaukset sisältävä lomake.

Kadonneen tehtaan metsästys

Tiesitkö, että museokeskus Vapriikki on entinen tehdas. Mutta mikä tehdas? Se selviää, kun suoritat alla olevan tehtävän. Tehtävässä etsit kadonneita tamperelaisia tehtaita ja tutustut muutenkin menneeseen maailmaan Vaprikiin eri paikoissa. Käy sisään, metsästys alkaa.

Vapriikki escape

Vapriikissa liikkuu öisin museon kummitus, joka kiertää sekoittamassa museon tavaroita. Kummitusta on yritetty saada kiinni itse teossa, mutta se on aina onnistunut välttämään sille asetetut ansat. Löydätkö sinä todisteet kummituksesta?! Vuorentaustan koulun opettajien laatima seikkailu on pelattavissa suomeksi ja englanniksi.
Suunnittelu ja toteutus Kimmo Hermonen/ Vuorentaustan koulu

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!