Lastenjuhlat

Synttärit Vapriikissa!


Lastenjuhlat Vapriikin näyttelyissä

Tule viettämään hauskoja synttäreitä Vapriikkiin! Juhlapakettiimme kuuluu yli 5-vuotiaille suunnattuja näyttelyopastuksia ja kädentaitopajoja. Elämyksellisen kierroksen ja hauskan pajan jälkeen maistuvat herkut ravintola Valssissa.

Lastenjuhlien perushinta ilman tarjoilua on 70 € (45 min) sisältäen opastetun kierroksen valittuun näyttelyyn ja kierrokselle osallistuvien lasten ja vanhempien pääsyliput. Juhliin voi osallistua enintään 12 lasta, päivänsankari mukaan luettuna.

Kierrokseen voi yhdistää kädentaitopajan (60 min), jossa askarrellaan yhdessä oppaan kanssa. Opastus ja paja maksavat yhteensä 100 € sisältäen kaikkien osallistujien pääsyliput sekä pajan materiaalit. Musti-kerhon jäsenet saavat hinnasta -10% alennuksen (ei koske tarjoilua). Pajat soveltuvat yli 5-vuotiaille, alle 5-vuotiaat vain vanhempansa seurassa. Opastetulle kierrokselle voivat osallistua maksutta kaikki halukkaat vanhemmat. Pajaosuuteen pyydämme mukaan avuksi kahta vanhempaa.

Varausohjeet

Juhlat aikuisille

Oletko järjestämässä synttäreitä, polttareita tai pikkujouluja ja etsit erilaista juhlapaikkaa? Voit nyt tilata Vapriikista juhlat myös aikuisille! Valitse ryhmällesi sopiva näyttelyopastus ja/tai paja ja kysy tarjous. Hinta määräytyy ryhmän koon ja toivomusten mukaan. Museoravintola Valssista voit myös tilata juhlaan sopivat tarjoilut!  • Kierroksia järjestetään museon aukioloaikoina, ti-su 10–18. Juhlien tulee alkaa viimeistään klo 15.30.

  • Kesto: Opastus 45 min, paja 60 min, herkuttelut 45 min = 2,5 tuntia

  • Hinta: Opastus 70 € (enintään 12 lasta sekä heidän vanhempansa). Opastus ja paja 100 € (enintään 12 lasta sekä heidän vanhempansa). Aikuistenjuhlat sovitaan tapauskohtaisesti.

  • Musti-kerhon jäsenet saavat hinnasta -10 % alennuksen (ei koske tarjoiluita).

  • Varausohjeet

Synttäritarjoilut Valssissa 2021

Lapset

  • 1. Mehua, jäävettä, popcornia, keksilajitelma ja irtokarkkeja 8 €/henkilö

  • 2. Limsaa, jäävettä, popcornia, irtokarkkeja ja donitseja 10 €/henkilö

  • 3. Limsaa, jäävettä, popcornia, irtokarkkeja ja jäätelöä 12 €/henkilö

Aikuiset ja nuoret (yli 11 v.)

  • 1. Limsaa, jäävettä, popcornia, irtokarkkeja ja jäätelöä 14 €/henkilö

  • 2. Limsaa, jäävettä, popcornia, irtokarkkeja, keksilajitelma ja täytekakku 17 €/henkilö

Aikaa ravintolassa herkutteluun kannattaa varata 30–60 min. Lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen varausta. Laskutamme tarjoilut vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hygieniasyistä emme luovuta tarjolla olleita tuotteita mukaan otettavaksi.

Kierrokset ja pajat


Eläimellinen seikkailukierros Luonnontieteelliseen museeon!

Luonnontieteellisessä museossa tutustutaan Pirkanmaan luontoon, eläimiin ja kasveihin. Synttärivieraat voivat sukeltaa Tammerkoski-tunneliin, arvuutella eläinten jälkiä ja tervehtiä mahtavaa Hiski-hirveä. Kierros sopii yli 5-vuotiaille.

Yhdistä kierros Luonnontieteellisessä museossa johonkin näistä pajoista:

HAMAHELMIPAJA

Pajassa tehdään luontoaiheisia rintakoruja, avaimenperiä ja magneetteja hamahelmistä. Kokoa vaikka hurja susi, kaunis kukka tai vehreä puu! Paja sopii yli 7-vuotiaille.

 

MAGNEETTIPAJARintamerkit_200

Pajassa askarrellaan synttäreiden teeman mukainen magneetti. Koristaisiko magneettiasi pehmoinen nallekarhu, söpö jänöjussi vai joku muu lempieläimesi? Paja sopii yli 5-vuotiaille.

 

SORMINUKKEPAJA

Pajassa tehdään eläinhahmoin koristeltuja sorminukkeja huopakankaasta. Löytyykö sinun sorminukestasi nallekarhu, pehmoinen kissa vai iloinen sammakko? Paja sopii yli 5-vuotiaille.

 

VIHKOPAJAvihot_200

Pajassa tehdään kartongista synttäreiden teeman mukainen vihko, johon voi kerätä muistoja, piirtää tai liimata kuvia tai kirjoittaa vaikkapa päiväkirjaa. Luonnonystävät voivat askarrella oman bongauslehtiönsä. Paja sopii yli 5-vuotiaille.

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)

Verkot tötterölle Jääkiekkomuseossa!

Vapriikissa sijaitseva Jääkiekkomuseo sopii kaikille joukkueurheilusta innostuneille! Opas kertoo jännittäviä tarinoita jääkiekon maailmasta, ja vitriineissä voi ihastella sellaisia aarteita kuin Kanada-malja ja MM-pokaalit vuosilta 1995, 2011 ja 2019! Lätkäsimulaattorilla voi koetella omia maalintekotaitojaan. Muistoksi osallistujat saavat omat Jääkiekkomuseo-mitalit. Kierros sopii yli 7-vuotiaille.

Yhdistä kierros Jääkiekkomuseossa johonkin näistä pajoista:

HAMAHELMIPAJA

Pajassa tehdään jääkiekkoaiheisia rintakoruja, avaimenperiä ja magneetteja hamahelmistä. Kokoa hamahelmistä vaikka mitali-rintakoru, Tappara-avaimenperä tai Ilves-magneetti! Mitä joukkuetta sinä kannatat? Paja sopii yli 7-vuotiaille.

 

MAGNEETTIPAJA

Pajassa askarrellaan jääkiekkoaiheinen magneetti. Koristaako magneettiasi jääkiekkomaila, itse suunnittelemasi kypärä vai lempijoukkueesi logo? Paja sopii yli 7-vuotiaille.

 

vihot_200VIHKOPAJA

Pajassa tehdään kartongista synttäreiden teeman mukainen vihko, johon voi kerätä muistoja, piirtää tai liimata kuvia tai kirjoittaa vaikkapa päiväkirjaa. Jääkiekkofanit voivat kerätä koristeltuun vihkoonsa vaikkapa nimikirjoituksia. Paja sopii yli 7-vuotiaille

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)

Kivenkovat kemut Kivimuseossa!

Kivimuseon kierroksella sukelletaan kivien ja mineraalien mielenkiintoiseen maailmaan. Kierroksella tutkitaan meteoriitteja, ihastellaan upeita ametisteja ja kuullaan jännittäviä tarinoita jalokivistä. Näemme kierroksella myös fossiileita, kuten kivettyneitä dinosauruksen munia! Kierros sopii yli 5-vuotiaille.

Yhdistä kierros Kivimuseossa johonkin näistä pajoista:

FOSSIILIPAJA

Pajassa tehdään fossiileja askartelumassaan. Löytyykö sinun fossiilistasi simpukankuori tai muinainen ammoniitti, kivettynyt kalan ruoto vai dinosauruksen luita? Paja sopii yli 5-vuotiaille.

 

MOSAIIKKIPAJA

Pajassa askarrellaan mosaiikkipaloista lasinalunen tai pieni taulu. Minkälaisia väriyhdistelmiä ja kuvioita mosaiikista oikein syntyykään? Paja sopii yli 5-vuotiaille.

 

TIMANTTIPAJA

Pajassa askarrellaan timanttikoristeinen ranneke, joka voi olla säihkyvä rannekoru, leikkisä älykello tai vaikka metallinhohtoinen supervoimien lähde! Paja sopii yli 7-vuotiaille.

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)

Merkillistä postia Postimuseossa!

Postimuseon Viestinviejät-näyttelyssä tutustutaan postin ja postimerkkien merkilliseen maailmaan! Miltä näyttää Suomen ensimmäinen postimerkki? Millaisia merkkejä on julkaistu päivänsankarin syntymävuonna? Tutustutaan postimerkkien kuva-aiheisiin ja tutkitaan erimaalaisia merkkejä. Kierros sopii yli 5-vuotiaille.

Yhdistä kierros kangaskassipajaan:

IMG_3847KANGASKASSIPAJA

Pajassa liotetaan postimerkkejä ja kiinnitetään ne kangaskassiin. Keräile ja kiinnitä kassiin vaikkapa erikoisia ulkomaalaisia postimerkkejä tai valikoi kassin koristukseksi vaikka rakennus-, menopeli- tai luontoaiheisia postimerkkejä! Paja sopii yli 5-vuotiaille.

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)

Pelaamisen riemua Suomen pelimuseossa!

Tunnetko jo Afrikan tähden, matopelin ja Angry Birdsit? Nämä ja monta muuta hauskaa peliä tulevat tutuiksi Pelimuseon synttärikierroksella, kun sukellamme yhdessä suomalaisten pelien historiaan. Kierros sopii yli 5-vuotiaille.

Yhdistä kierros Pelimuseossa johonkin näistä pajoista:

WP_20170125_14_24_29_Pro

HAMAHELMIPAJA

Pajassa tehdään peliaiheisia rintakoruja, avaimenperiä ja magneetteja hamahelmistä. Kokoa hamahelmistä vaikka pleikkariohjaimen tai nopan muotoinen avaimenperä, Minecraft-rintakoru tai Pokémon-magneetti! Paja sopii yli 7-vuotiaille.

 

WP_20170125_14_17_50_ProSORMINUKKEPAJA

Pajassa tehdään pelihahmoin koristeltuja sorminukkeja huopakankaasta. Löytyykö sinun sorminukestasi Angry Birdsin possu, Pikachu vai Super-Mario? Paja sopii yli 5-vuotiaille.

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!