Lastenjuhlat

Syntymäpäivä Vapriikissa!


Lastenjuhlat Vapriikin näyttelyissä

Tule viettämään hauskoja lastenjuhlia Vapriikkiin! Lastenjuhlapakettiimme kuuluu yli 5-vuotiaille suunnattuja näyttelyopastuksia ja kädentaitopajoja. Elämyksellisen kierroksen ja hauskan työpajan jälkeen maistuvat herkut ravintola Valssissa.

Lastenjuhlien perushinta ilman tarjoilua on 70€ (45min) sisältäen opastetun kierroksen valittuun näyttelyyn ja kierrokselle osallistuvien lasten ja vanhempien pääsyliput. Lastenjuhliin voi osallistua enintään 12 lasta, päivänsankari mukaan luettuna.

Kierrokseen voi yhdistää kädentaitopajan (60min), jossa askarrellaan yhdessä oppaan kanssa. Opastus ja työpaja maksavat yhteensä 100€ sisältäen kaikkien osallistujien pääsyliput sekä työpajan materiaalit. Musti-kerhon jäsenet saavat hinnasta-10% alennuksen (ei koske tarjoilua). Työpajat soveltuvat yli 5-vuotiaille, alle 5-vuotiaat vain vanhempansa seurassa. Opastetulle kierrokselle voivat osallistua maksutta kaikki halukkaat vanhemmat. Työpajaosuuteen pyydämme mukaan avuksi kahta vanhempaa.

Varausohjeet

Synttäritarjoilut Valssissa 2020

  • 1. Mehua, jäävettä, popcornia, keksilajitelma ja irtokarkkeja 8 €/henkilö

  • 2. Limsaa, jäävettä, popcornia, irtokarkkeja ja jäätelöä 11,50 €/henkilö

  • 3. Limsaa, jäävettä, popcornia, irtokarkkeja, keksilajitelma ja täytekakku 14 €/henkilö

Aikaa ravintolassa herkutteluun kannattaa varata 30–60min. Lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen varausta. Laskutamme tarjoilut vahvistetun henkilömäärän mukaan.  • Kesto: Opastus 45min, työpaja 60min, herkuttelut 45min = 2,5 tuntia

  • Hinta: Opastus 70 euroa (enintään 12 lasta sekä heidän vanhempansa). Opastus ja työpaja 100 euroa (enintään 12 lasta sekä heidän vanhempansa)

  • Varausohjeet

  • Kierroksia järjestetään museon aukioloaikoina, ti-su 10–18. Juhlien tulee alkaa viimeistään klo 15.30.

  • Musti-kerhon jäsenet saavat hinnasta -10 % alennuksen (ei koske tarjoiluita).

Kierrokset ja työpajat


Luonnontieteelliseen museoon!

Luonnontieteellisessä museossa tutustutaan Pirkanmaan luontoon, eläimiin ja kasveihin. Synttärivieraat voivat sukeltaa Tammerkoski-tunneliin, arvuutella eläinten jälkiä ja tervehtiä mahtavaa Hiski-hirveä.

 

 

Yhdistä kierros Luonnontieteellisessä museossa johonkin näistä työpajoista: Riipukset_200

AMULETTITYÖPAJA
Työpajassa tehdään nahkainen eläinaiheinen amuletti. Ripusta kaulaasi esimerkiksi nallen tassu, jänöjussi tai hirvi! Paja sopii yli 5-vuotiaille.

 

MAGNEETTIPAJARintamerkit_200
Työpajassa askarrellaan synttäreiden teeman mukainen magneetti. Koristaisiko magneettiasi pehmoinen nallekarhu tai kimalteleva perhonen, vihainen Angry Bird vai kenties suosikkijääkiekkoilijasi? Vain mielikuvitus on rajana! Työpaja sopii yli 5-vuotiaille.

 

NAAMIOTYÖPAJANaamiot_200
Työpajassa askarrellaan kartongista jännittävä naamio. Naamion avulla voit muuttua sudeksi, pöllöksi tai vaikka perhoseksi. Paja sopii yli 7-vuotiaille.

 

 

VIHKOPAJAvihot_200
Työpajassa tehdään kartongista synttäreiden teeman mukainen vihko, johon voi kerätä muistoja, piirtää tai liimata kuvia tai kirjoittaa vaikkapa päiväkirjaa. Luonnonystävät voivat askarrella oman bongauslehtiönsä ja jääkiekkofanit voivat kerätä koristeltuun vihkoonsa vaikkapa nimikirjoituksia. Työpaja sopii yli 5-vuotiaille.

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)

Verkot tötterölle Jääkiekkomuseossa!

Vapriikissa sijaitseva Jääkiekkomuseo on erityisesti poikien mieleen. Opas kertoo jännittäviä tarinoita jääkiekon maailmasta, ja vitriineissä voi ihastella sellaisia aarteita kuin Kanada-malja ja MM-pokaaleja vuosilta 1995 ja 2011. Lätkäsimulaattorilla voi koetella omia maalintekotaitojaan. Muistoksi osallistujat saavat diplomit, joissa on itsensä Jari Kurrin nimikirjoitus. Kierros sopii jääkiekosta kiinnostuneille yli 7-vuotiaille.

 

Yhdistä kierros Jääkiekkomuseossa johonkin näistä työpajoista:

VIHKOPAJAvihot_200
Työpajassa tehdään kartongista synttäreiden teeman mukainen vihko, johon voi kerätä muistoja, piirtää tai liimata kuvia tai kirjoittaa vaikkapa päiväkirjaa. Luonnonystävät voivat askarrella oman bongauslehtiönsä ja jääkiekkofanit voivat kerätä koristeltuun vihkoonsa vaikkapa nimikirjoituksia. Työpaja sopii yli 5-vuotiaille.

 

MRintamerkit_200AGNEETTIPAJA
Työpajassa askarrellaan synttäreiden teeman mukainen magneetti. Koristaisiko magneettiasi pehmoinen nallekarhu tai kimalteleva perhonen, vihainen Angry Bird vai kenties suosikkijääkiekkoilijasi? Vain mielikuvitus on rajana! Työpaja sopii yli 5-vuotiaille.

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)

Kivenkovat synttärit Kivimuseossa

Kivimuseon kierroksella sukelletaan kivien ja mineraalien mielenkiintoiseen maailmaan. Kierroksella tutkitaan meteoriitteja, ihastellaan upeita ametisteja ja kuullaan jännittäviä tarinoita jalokivistä. Näemme kierroksella myös fossiileita, kuten kivettyneitä dinosauruksen munia! Kierros sopii yli 5-vuotiaille.

FOSSIILITYÖPAJA
Työpajassa tehdään fossiileja askartelumassaan. Löytyykö sinun fossiilistasi simpukankuori tai muinainen ammoniitti, kivettynyt kalan ruoto vai dinosauruksen luita? Työpaja sopii yli 5-vuotiaille.

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)

Merkillistä postia Postimuseossa

_DSC0019Postimuseon Viestinviejät-näyttelyssä tutustutaan postin ja postimerkkien merkilliseen maailmaan! Miltä näyttää Suomen ensimmäinen postimerkki? Millaisia merkkejä on julkaistu päivänsankarin syntymävuonna? Tutustutaan postimerkkien kuva-aiheisiin ja tutkitaan erimaalaisia merkkejä. Kierros sopii yli 5-vuotiaille.

 

IMG_3847KANGASKASSIPAJA
Työpajassa liotetaan postimerkkejä ja kiinnitetään ne kangaskassiin. Keräile ja kiinnitä kassiin vaikkapa erikoisia ulkomaalaisia postimerkkejä tai valikoi kassin koristukseksi vaikka rakennus-, menopeli- tai luontoaiheisia postimerkkejä! Työpaja sopii yli 5-vuotiaille.

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)

Lastenjuhlat Suomen pelimuseossa

Tunnetko jo Afrikan tähden, matopelin, Angry Birdsit ja Möllit? Nämä ja monta muuta hauskaa peliä tulevat tutuiksi Pelimuseon synttärikierroksella, kun sukellamme yhdessä suomalaisten pelien historiaan. Kierros sopii yli 5-vuotiaille.

 

Yhdistä kierros Pelimuseossa johonkin näistä työpajoista:

WP_20170125_14_17_50_Pro
SORMINUKKETYÖPAJA
Työpajassa tehdään pelihahmoin koristeltuja sorminukkeja huopakankaasta. Löytyykö sinun sorminukestasi Angry Birdsin possu, Pikachu vai Super-Mario? Työpaja sopii yli 5-vuotiaille.

 

HAMAWP_20170125_14_24_29_ProHELMITYÖPAJA
Työpajassa tehdään pikseligrafiikan keinoin peliaiheisia rintakoruja, avaimenperiä ja magneetteja hamahelmistä. Kokoa hamahelmistä vaikka pleikkariohjaimen tai nopan muotoinen avaimenperä, Minecraft-rintakoru tai Pokémon-magneetti! Työpaja sopii yli 7-vuotiaille.

Syntymäpäiväkutsut (.pdf)
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!