Koulut ja perheet

Opettajille

Oiva vaihtoehto luokkaretken kohteeksi.

Vapriikki tarjoaa koululaisille sekä tietoa että elämyksiä. Koululaistehtävät-sivuilta löydät näyttelyihin liittyvää oheismateriaalia, jota voi printata oppilaiden käyttöön museokäynnin tueksi tai keskustelun pohjaksi oppitunnille. Ravintolan sivuilla on tietoa koululaisten edullisesta lounaasta.

Sähköpostilista

Liity opettajien sähköpostilistalle. Saat ajankohtaista tietoa Museokeskus Vapriikin, Sara Hildénin taidemuseon, Muumilaakson ja Tampereen taidemuseon tapahtumista. Listalle liityttyäsi saat kouluja koskevat tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi.

Nimi ja sähköpostiosoite ovat välttämättömiä, mutta halutessasi voit antaa myös osoitteesi ja puhelinnumerosi. Tietoja käytetään vain mustipostin lähetykseen.

Lastenjuhlat

Tuo synttärivieraasi Vapriikkiin! Vapriikin lastenjuhlilla kaikilla on hauskaa! Elämyksellisen museokierroksen jälkeen maistuu limsa ja jäätelö. Opastetulle kierrokselle voivat osallistua maksutta kaikki juhliin kutsuttujen lasten vanhemmat.


Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!