Koulut ja perheet

Opettajille

Oiva vaihtoehto luokkaretken kohteeksi.

Vapriikki tarjoaa koululaisille sekä tietoa että elämyksiä. Koululaistehtävät-sivuilta löydät näyttelyihin liittyvää oheismateriaalia, jota voi printata oppilaiden käyttöön museokäynnin tueksi tai keskustelun pohjaksi oppitunnille. Ravintolan sivuilla on tietoa koululaisten edullisesta lounaasta.

Tutustu vain toukokuussa tarjolla oleviin luokkaretkipaketteihimme täällä: http://media.vapr.fi/content/uploads/2018/03/Vapriikin-luokkaretkipaketit-2018.pdf
Toiminnallisten luokkaretkipakettien lisäksi voit myös varata luokallesi tavallisen koululaisopastuksen. Koululaisopastukset toukokuussa 50 euroa + pääsymaksut. Huom! Emme järjestä opastettuja kierroksia Suomen Pelimuseoon luokkaretkiaikana toukokuussa 2018.

Uutiskirje

Opettajien uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Museokeskus Vapriikin, Sara Hildénin taidemuseon, Muumilaakson ja Tampereen taidemuseon tapahtumista. Listalle liityttyäsi saat kouluja koskevat tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi.

Nimi ja sähköpostiosoite ovat välttämättömiä, mutta halutessasi voit antaa myös osoitteesi ja puhelinnumerosi. Tietoja käytetään vain mustipostin lähetykseen.

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: www.vapriikki.fi/tietosuoja

Lastenjuhlat

Tuo synttärivieraasi Vapriikkiin! Vapriikin lastenjuhlilla kaikilla on hauskaa! Elämyksellisen museokierroksen jälkeen maistuu limsa ja jäätelö. Opastetulle kierrokselle voivat osallistua maksutta kaikki juhliin kutsuttujen lasten vanhemmat.


Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!